Chat

Hoe werkt de chat?

I.v.m. vakantieperiode is de chat tijdelijk niet beschikbaar.
Hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

 

OPEN CHAT MEER HULP

Waarover?

Heb je een vragen en/of probleem en wil je liever anoniem blijven? Je kunt in gesprek gaan en adviezen krijgen op thema’s zoals homo-of transidentiteit, maar ook kwesties rondom familie, cultuur, religie, coming-out/in, lotgenoten. Afhankelijk van je vraag wordt er eventueel doorverwezen naar de juiste instantie waar je moet zijn.

Hoe?

Je kunt chatten van je smartphone, tablet of laptop door www.colourground.nl te bezoeken en de chat te openen (het groene vakje rechtsonder). Het is niet verplicht je in te schrijven en je informatie wordt niet met derden gedeeld. Daarnaast kun je ook interviews bekijken met pioniers zoals Gloria Wekker, Mounir Samuel en nog vele anderen.

Wanneer?

Je kunt elke dinsdag- en vrijdagavond tussen 19.00-21.00 live chatten met onze hulpverlener Fayaaz Joemmanbaks. Als je een dringende vraag hebt op een ander tijdstip, kun je het bericht achterlaten en wordt er z.s.m. contact met je opgenomen

Met wie chat ik  op www.colourground.nl?

Mijn naam is Fayaaz Joemmanbaks. Ik ben geboren in Paramaribo, Suriname.  Ik ben 5 jaar terug naar Nederland gekomen en heb de opleiding psychologie afgerond. Nu werk ik als maatschappelijk werker binnen COC Haaglanden. Mijn specialiteit is gericht op LHBTQI+ personen met een biculturele en/of vluchtelingen achtergrond. Als ervaringsdeskundige wil ik je graag te hulp te staan over kwesties rondom gender en seksualiteit. Ik zet mij al jaren in voor de emanicaptie van biculturele LHBTQI+. Ik sta voor een inclusieve en rechtvaardige samenleven waar een ieder het recht heeft om volledig zichzelf te kunnen zijn.  Het gesprek is vertrouwelijk en volledig anoniem.

 

NU iemand spreken?

Zie je helemaal geen uitweg meer? Veel jongeren die bicultureel en LHBTI zijn, komen op een punt waarin ze het leven niet meer zien zitten. Onze rolmodellen laten zien dat dat moment meestal tijdelijk is. Hou vol, want ook voor jou kan het beter worden! Zit je met een gevoel dat alles zinloos is en er geen uitweg is, dan kan je altijd bellen met stichting 113Online. Dat is een zelfstandige en onafhankelijke zorgaanbieder op het gebied van zelfmoordpreventie. 113Online verleent online en telefonische hulp.

En ga ook eens kletsen met onze hulpverlener. Je kan een afspraak maken via de chat. Want we kunnen je verder helpen. Echt waar.