Chat

Chatten via colourground helaas niet meer mogelijk

Het was altijd mogelijk via colourground direct contact op te nemen met een gespecialiseerde hulperlener. I.v.m. wisseling van hulpverleners is de chat helaas niet meer beschikbaar. We zijn aan het uitzoeken of we de chat weer kunnen starten. We hopen dat dat lukt. Als het zo is, lees je dat hier.

Tot die tijd raden we je aan om bij een hulpverleningsvraag te kijken op deze pagina.

Colourground heeft korte lijnen met COC Haaglanden. Je kan mailen naar Tika of Charlotte van lhbti-gespecialiseerd maatschappelijk werk, en zeggen dat je via deze site bij hen terecht gekomen bent. Zij kunnen je dan verder op weg helpen.  Doe ze de groeten!

 

Waarover?

Heb je een vragen en/of probleem en wil je liever anoniem blijven? Je kunt in gesprek gaan en adviezen krijgen op thema’s zoals homo-of transidentiteit, maar ook kwesties rondom familie, cultuur, religie, coming-out/in, lotgenoten. Afhankelijk van je vraag wordt er eventueel doorverwezen naar de juiste instantie waar je moet zijn.

NU iemand spreken?

Zie je helemaal geen uitweg meer? Veel jongeren die bicultureel en LHBTI zijn, komen op een punt waarin ze het leven niet meer zien zitten. Onze rolmodellen laten zien dat dat moment meestal tijdelijk is. Hou vol, want ook voor jou kan het beter worden! Zit je met een gevoel dat alles zinloos is en er geen uitweg is, dan kan je altijd bellen met stichting 113. Dat is een zelfstandige en onafhankelijke zorgaanbieder op het gebied van zelfmoordpreventie. 113 verleent online en telefonische hulp.

 

En ga ook eens kletsen met een hulpverlener. Kijk daarvoor op de pagina met hulporganisaties.  Want je hoeft het niet alleen uit te zoeken. Echt waar.