Chat

Hoe werkt de chat?

I.v.m. wisseling van hulpverleners is de chat tijdelijk niet beschikbaar.
Hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie.

 

OPEN CHAT MEER HULP

Waarover?

Heb je een vragen en/of probleem en wil je liever anoniem blijven? Je kunt in gesprek gaan en adviezen krijgen op thema’s zoals homo-of transidentiteit, maar ook kwesties rondom familie, cultuur, religie, coming-out/in, lotgenoten. Afhankelijk van je vraag wordt er eventueel doorverwezen naar de juiste instantie waar je moet zijn.

Hoe?

Je kunt chatten van je smartphone, tablet of laptop door www.colourground.nl te bezoeken en de chat te openen (het groene vakje rechtsonder). Het is niet verplicht je in te schrijven en je informatie wordt niet met derden gedeeld. Daarnaast kun je ook interviews bekijken met pioniers zoals Gloria Wekker, Mounir Samuel en nog vele anderen.

Wanneer?

Op dit moment is dat nog niet bekend. Als we het weten plaatsen we die informatie hier en op de facebookpagina.

NU iemand spreken?

Zie je helemaal geen uitweg meer? Veel jongeren die bicultureel en LHBTI zijn, komen op een punt waarin ze het leven niet meer zien zitten. Onze rolmodellen laten zien dat dat moment meestal tijdelijk is. Hou vol, want ook voor jou kan het beter worden! Zit je met een gevoel dat alles zinloos is en er geen uitweg is, dan kan je altijd bellen met stichting 113Online. Dat is een zelfstandige en onafhankelijke zorgaanbieder op het gebied van zelfmoordpreventie. 113Online verleent online en telefonische hulp.

En ga ook eens kletsen met een hulpverlener. Kijk daarvoor op de pagina met hulporganisaties  Want je hoeft het niet alleen uit te zoeken. Echt waar.