Chat

Hoe werkt de chat?

Op maandag van 10 tot 14 uur en op woensdag van 12 tot 15 uur kan je met iemand praten. Dit kan over alles gaan.

Op vrijdag van 20 tot 22 uur kan je ook praten met een maatschappelijk werker. Hij of zij weet alles over homoseksualiteit en het zelf-acceptatieproces én begrijpt je culturele of religieuze achtergrond. Als je even niet meer wist hoe je verder moet, kon je met hem of haar chatten. Heb je een serieuze vraag of behoefte aan een serieus gesprek? Dan kan je het beste bij hem/haar terecht.

NU iemand spreken?

Zie je helemaal geen uitweg meer? Veel jongeren die bicultureel en LHBT zijn, komen op een punt waarin ze het leven niet meer zien zitten. Onze rolmodellen laten zien dat dat moment meestal tijdelijk is. Hou vol, want ook voor jou kan het beter worden! Zit je met een gevoel dat alles zinloos is en er geen uitweg is, dan kan je altijd bellen met stichting 113Online. Dat is een zelfstandige en onafhankelijke zorgaanbieder op het gebied van zelfmoordpreventie. 113Online verleent online en telefonische hulp.

En ga ook eens kletsen met onze hulpverlener. Je kan een afspraak maken via de chat. Want we kunnen je verder helpen. Echt waar.