Onderzoek naar non binair personen

Oproep

Vanuit het VUmc, Kennis en Zorgcentrum voor Genderdysforie, loopt er een onderzoek naar mensen die zich identificeren als non binair. Ze onderzoeken hoe de ontwikkeling bij deze mensen verloopt van kinds af aan tot nu. Hierbij vergelijken ze non binaire jongeren/jong volwassenen die zich bij het VUmc hebben aangemeld met een behandelwens en non binaire jongeren die geen behandelwens hebben. Daarmee willen ze meer kennis opdoen over deze doelgroep en de zorg in het VUmc verbeteren.

Een van de onderzoekers heeft ons benaderd om hen te helpen. Uiteraard is het voor het VU MC lastiger om mensen te bereiken die zich niet bij hen hebben aangemeld. Daarom doen ze graag via ons een oproep:

Behoor jij tot de doelgroep van: bij geboorte toegewezen als man, non binair/genderqueer, tussen de 16 en 28 jaar en geen behandelwens op dit moment? Zou je dan met het VUmc een interview willen doen van ongeveer een uur, over jouw (gender) ontwikkeling van kinds af aan tot nu?

Deelnemers krijgen een attentie als dank voor deelname en gemaakte reiskosten worden vergoed. Voor vragen of om je aan te melden kun je mailen naar: m.brewaeys@vumc.nl

Namens het VUmc alvast heel erg bedankt!

Gerelateerde artikelen

Plaats jouw reactie

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met een *